Vores telefoner er altid åbne. Det bedste tidsrum er mellem 08:00 - 16:00

 

Morgenbuffet hver dag
fra kl. 08.00 - 10.00

Check-ind fra kl. 14:00
Check-ud seneste kl. 11:00

 

Gratis trådløst
internet på alle værelser

Prisgaranti ved
direkte booking

 

Gratis parkering
for hotellets gæster

Pressemeddelelse udsendt 1. april 2021

Pressemeddelelse:

Rønnes Hotel i Slettestrand netop solgt:

Helle Petersen som også driver Klitrosen Hotel i Slettestrand har pr. 31. marts købt Rønnes Hotel af Lars Mouritzen, Aalborg

Helle Petersen der har forpagtet Hotel Klitrosen som er nabohotel til Rønnes Hotel i Slettestrand siden 1. marts 17 har købt Rønnes Hotel af Lars Mouritzen pr. 31. marts.

Helle Petersen udtaler: ”Det glæder mig meget at jeg har fået mulighed for at erhverve Rønnes Hotel. Det er et veldrevet og rigtig dejligt hotel som passer godt sammen med Klitrosen som jeg driver i forvejen. Jeg kender jo til hotellet da vi har haft en del samarbejde og lejet værelser ved hinanden i spidsbelastninger. Jeg glæder mig til vi igen kan åbne hotellet når restriktionerne tillader det og det giver mening – forhåbentlig den 7. maj. Jeg har mange planer for hotellet, jeg ønsker bla. at arbejde ud fra en mere bæredygtig virksomhed drevet med bla. mere grøn energi og med en større indsats mod en mere økologisk linje, men samtidig ønsker jeg også at drive det videre i samme ånd med respekt for hotellets historie og dets mange trofaste kunder.

Jeg kan forsikre at bestående reservationer af værelser og selskaber på hotellet står ved magt, og at vi vil kontakte alle kunder der har reserveret selskaber og lokaler snarest”

Rønnes Hotel har 63 moderne dobbeltværelser heraf 5 suiter og 9 værelser med udgang til egen vestvendt terrasse. Desuden råder hotellet over flere sale og restaurant med plads til flere hundrede gæster.

Hotellet blev i 2014 købt af Lars Mouritzen som også drev Restaurant Papegøjehaven i Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg og som altså har drevet det indtil nu. 

Jeg glæder mig over at der er fundet en køber til hotellet, og jeg glæder mig over at det blev vores gode nabo som overtager hotellet” udtaler Lars Mouritzen. ”Jeg er sikker på at hotellet også fremover vil være i gode hænder under Helles ledelse. Helle har det drive og personlige engagement der skal til for at drive et hotel som Rønnes Hotel og som overdrages i en væsentlig bedre forfatning end da jeg overtog det for 7 år siden”

Lars understreger ”salget af hotellet har intet med den ulykkelige konkurs i mit driftsselskab at gøre. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed at jeg allerede før Coronaens indtog i foråret 2020, startede min søgning efter en køber til hotellet, da jeg gerne ville hellige mig driften af Restaurant Papegøjehaven. Jeg har forhandlet med flere interesserede købere undervejs og det endte op med at det blev Helle Petersen fra Klitrosen. Jeg valgte bevidst ikke at stoppe salgsprocessen, på trods af at jeg under Corona, og på baggrund af dennes følgevirkninger, valgte at opsige min forpagtningskontrakt på Restaurant Papegøjehaven. Jeg følte at tiden er kommet til at få ”tavlen visket ren” og lade nye kræfter komme til på Rønnes, og så jeg kan starte en nyt kapitel i mit liv enten som selvstændig eller som ansat et sted hvor der kan drages nytte af min erfaring og kompetencer”

For yderligere kommentarer:

Helle Petersen – tlf. 60247288

Lars Mouritzen – tlf. 40889900

Rønnes Hotel er klassificeret af Horest a/Hotelstars Union og har 3 stjerner både på vore værelser og for vores konference afdeling. Hotellet har den perfekte beliggenhed i det gamle fiskerleje Slettestrand ved Svinkløv kun 10 min. gang fra Jammerbugten/Vesterhavet, der er kendt for sine lyse, hvide og brede strande. Hotellet er røgfrit. Hos os kan vi desværre ikke tilbyde værelser, hvor det er tilladt at medbringe hunde eller andre kæledyr.

Rønnes Hotel har siden oktober 2014 været ejet af Lars Mouritzen som desuden driver Restaurant Papegøjehaven i Aalborg Kongres & Kultur Center. Lars er 4. generation i en af Aalborgs gamle restauratørfamilier.