Rønnes Hotel ligger midt i disse naturskønne omgivelser. De smukke plantager og havet indbyder til vandreture og udendørs ophold.

Oplev den fantastiske natur med skov, strand, hav og dyreliv i  gåafstand fra hotellet. Gåtur i Fosdalen og ved Svinklovene eller på en af de mange afmærkede ruter

Se bådebyggeri ved Han Herred Havbåde ved stranden i Slettestrand, gallerier og meget mere.

For børnene er der både  fodboldgolf, dyrefarm og bowling og meget meget mere tæt på os. 20 km fra hotellet kan du også finde Danmarks største og bedste sommerland.

 

 

 

Fårup Sommerland

Oplev mere end 60 forlystelser, Aquapark og meget meget mere. Kun 20 km fra Rønnes hotel. Køb billetter her på hotellet og overnat hos os i et af vores familieværelser.

Læs mere

 

Hjortdal Dyrefarm

Langt væk fra storbyerne, med udsigt over Vestkysten og placeret midt i den nordjyske natur, finder I Hjortdal Dyrefarm. Med over 350 dyr som bare venter på jeres besøg.

Læs mere

Vandreruter

Der er flere gode vandreruter og stisystemer i Jammerbugten. Find inspiration og kort til din kommende vandretur.

Læs mere

Visit Jammerbugten

Jammerbugten i Nordjylland er et ferieparadis for alle aldre. På Visit Jammerbugten kan du læse mere om de mange forskellige oplevelser.

Læs mere

Mountainbikeruter

I plantagen ved Slettestrand/Svinkløv findes en af Danmarks 5 bedste mountainbikeruter. Den strækker sig over næsten 20 km og med flere sværhedsgrader, så alle - uanset niveau - kan finde lige netop sin udfordring. Både den øvede eliterytter og nybegynderen.

Læs mere

Fodboldgolf

Trænger I til en hyggelig familiedag og er fodbold en favorit?
Så kom og  besøg områdets fodboldgolfbaner.

Læs mere

Jammerbugtens Golf Klub

Banen hos Jammerbugtens Golf Klub har 18 huller og ligger i et naturskønt område med gode muligheder for oplevelser i naturen. Banen betegnes af gode golfspillere som vanskelig, men meget interessant.

Læs mere

Nordisk Brænderi

I ly af Jammerbugten omsætter Nordisk Brænderi den ædle smag

af nordens frugter, bær og urter til innovativ premium-spiritus.

Se mere her

Galleri Lien

Galleri Lien, også kaldet Lien Kunstcenter, blev indviet i 1967 som et unikt udstillingssted for danske kunstnere. Kunstcenteret er beliggende i Slettestrand og byder på en betagende udsigt over hele Jammerbugten.

Læs mere

Han Herred Havbåde

Han Herred Havbåde er åben for alle interesserede. Der arbejdes med restaurering af gamle, egnstypiske havbåde, der til sammen repræsenterer 1900-tallets bådebygning til brug på de nordvestjyske kystlandingspladser.

Læs mere

 

 

Naturcenter Fosdalen

Naturcentrets beliggenhed ved Lien/Fosdalen giver de besøgende en æstetisk og naturmæssigt oplevelse. Området rummer mange forskellige/varierede naturtyper.

Læs mere