Rønnes Hotel er det perfekte sted til afholdelse af virksomhedens kurser og konferencer. Vore konferencefaciliteter er klassificeret i henhold til Horesta´s kriterier for klassifikation af konferencefaciliteter og er klassificeret med 3 stjerner. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, med kun 10 min. gang fra vesterhavet, og i tilpas afstand fra hverdagens stress og jag.

Beliggenheden ved Slettestrand betyder, at hotellet og faciliteterne her bliver det naturlige samlingspunkt for deltagerne - også når det gælder samværet i pauserne og om aftenen. Dermed sikrer du dig som arrangør, at dine deltagere får det optimale ud af arrangementet og en god oplevelse med hjem.

Vi tilbyder både dagskonferencer og konferencer med overnatning lige efter dine ønsker. Som områdets største hotel råder vi selv over 63 lyse, moderne dobbeltværelser med eget bad, toilet, TV.

Trådløst internet/Wifi 50/50 over hele hotellet til fri benyttelse. Masser af GRATIS P-pladser. Vores køkken sørger for førsteklasses forplejning så hjernen holdes klar hele dagen.

Få tilsendt et tilbud

Dags- og aftenmøde

Udover vores dejlige konferencefaciliteter, kan vi tilbyde en natur ud over det sædvanlige. Få minutters gang til klitplantager og sandstrand.

Læs mere

Døgnkursus

Afhold jeres møde/konference med overnatning nær vesterhavet, midt i den fantastiske natur.

Læs mere

Halvanden døgns kursus

Afhold jeres konference ved det dejlige vesterhav, midt i den skønne natur. Giv jer selv mulighed for at komme væk fra de vante omgivelser, stress og jag.

Læs mere