Rønnes Hotel er det perfekte sted til afholdelse af virksomhedens kurser og konferencer. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, med kun 10 min. gang fra vesterhavet, og i tilpas afstand fra hverdagens stress og jag.

Beliggenheden ved Slettestrand betyder, at hotellet og faciliteterne her bliver det naturlige samlingspunkt for deltagerne - også når det gælder samværet i pauserne og om aftenen. Dermed sikrer du dig som arrangør, at dine deltagere får det optimale ud af arrangementet og en god oplevelse med hjem.

Vi tilbyder professionelle rammer med konferencelokaler i mange størrelser (op til ca. 250 pers. i plenum), mulighed for opdeling af sale og flere grupperum samt alle AV–midler og lydanlæg til rådighed, så du kan koncentrere dig om indholdet.? Vores store mødesal har endvidere teleslynge.

Trådløst internet/Wifi 50/50 over hele hotellet til fri benyttelse. Masser af GRATIS P-pladser. Vores køkken sørger for førsteklasses forplejning så hjernen holdes klar hele dagen.

Vi tilbyder både dagskonferencer og konferencer med overnatning lige efter dine ønsker. Som områdets største hotel råder vi selv over 63 lyse, moderne dobbeltværelser med eget bad, toilet, TV.

Få tilsendt et tilbud

Husk vi kan hjælpe med ideer til udflugtsmuligheder, oplevelser og teambuildingaktiviteter i nærområdet, ligesom i f.eks. også kan leje mountainbikes på hotellet og udforske nærområdet på to hjul.