Rønnes Hotel ved Slettestrand byder dig indenfor i de trygge rammer med den velkendte hyggelige stemning. Lige meget hvornår på året du besøger hotellet, vil du opleve at den unikke natur omkring hotellet giver en følelse af ro og velvære. Området ved Slettestrand/Svinkløv byder på masse muligheder for afslapning, udendørsaktiviteter og seværdigheder. 

Vi har sammensat forskellige ophold der kan tilfredsstille de fleste, men har I specielle ønsker eller skulle I ønske at udvide jeres ophold med yderligere, giver vi naturligvis gerne et godt tilbud på det.

Vi glæder os til at se Jer!


Weekendophold

Afslappende weekendforkælelse, for dig og dem du holder af. Nyd den unikke natur, hotellets hyggelige stemning og skønne mad. 

Læs mere

Weekendophold med ginsmagning

Nyd et weekendophold på Rønnes Hotel og prøv samtidig de lokale gin fra Tranum Mølle destilleri. En uforglemmelig weekend med lækker mad, skøn ginsmagning og masse af forkælelse til dig og dem du holder af. 

Læs mereForlænget weekendophold

Afslappende weekendforkælelse, for dig og dem du holder af. Nyd den unikke natur, hotellets hyggelige stemning og skønne mad - hele weekenden.... 

Læs mere

Miniferie


Oplev den unikke natur, Vesterhavets brusen, hotellets hyggelige stemning og skønne mad.
Du vælger selv hvor længe dit ophold skal være. 

Læs mere

Ophold med musik & dans

Grundet de nuværende retningslinjer i forhold til COVID19, er det desværre ikke være muligt at afholde weekendophold med levende musik og dans lige nu. 

Læs mere