Vores restaurant er kendt for vores mad af høj kvalitet og den belevne og høflige betjening.

Vi har to restauranter - vores Rønnes Restaurant som har åbent hele året og om sommeren supplerer vi med vores Rønnes Fiskerestaurant. Vær opmærksom på vore åbningstider, så du ikke kører forgæves.

Book bord

Menukort frokost

 

Moules frites 89,-

Dampede muslinger med urter. Hertil pommes frites og hjemmelavet aioli

 

Laksesandwich 109,-

Røget laks i brioche bolle med hjemmelavet urtedressing, salat, tomat og agurk

 

Husets hjemmelavede bacon/cheese burger 119,-

180g bøf af okse. Serveret i brioche bolle med salat, syltede drueagurker og rødløg

 

Clubsandwich 119,-

Grillet kylling i brioche bolle med hjemmelavet karrydressing, salat, tomat, agurk og rødløg

 

Æggekage min. 2 couv. 98,- pr. couv

Serveret i pande med bacon, purløg og tomat. Hertil rugbrød, rødbeder og grov sennep

 

Stjerneskud 135,-

Med stegte og kogt fisk, rejer, asparges, koldrøget laks og hjemmelavet rød dressing

 

Gammeldagsmodnet sild 98,-

Sild serveret med æblekompot og høvlet peberrod

 

Fish and chips 98,-

Serveret med hjemmelavet sauce tartar og citron

 

Hel stegt rødspætte 189,-

Serveret med brunet smør, nye aspargeskartofler fra Svinkløv og citron

 

Pommes frites (kan tilkøbes til sandwich og burger) 28,- 

Serveret med ketchup, remoulade og hjemmelavet aioli

 

Nyt menukort - gældende fra 6. august!

 

Dagens 2-retters menu
Menuen varierer hver dag.
Spørg tjeneren om dagens menu

249,-

 

Forretter

Koldrøget laks, 89,-

Rygeostecreme, dildagurker, sprødt rugbrød

Karamelliseret kammusling, 99,-

Selleri puré, sprød selleri, creme doublé med æbler og blegselleri

Vindblæst svinenakke, 89,-

Hasselnøddemayo, ristede hasselnødder, syltede bøgehatte

 

Hovedretter

Vol au vent med kylling, 179,-

Cremet velouté, sensommergrønt, crudité, nye kartofler og masser af urter

Helstegt rødspætte, 189,-

Brændt citron, tyttebær, nye kartofler og smørsauce

Sprød kuller, 199,-

Lun tomat salat, fritter og luftig tatar sauce

Rib Eye, 269,-

Variation af jordskokker, fritter og sauce Choron

 

Desserter

Hvid chokolademousse, 69,-

Bagte og rå blommer, brændt hvid ckokolade

Citron tærte, 79,-

Lemon curd, marengs og vanillecreme

Oste fra Unika, 89,-

Knækbrød fra Bornholm, kompot og oliven



Vælg mellem:

Frikadeller

Fiskefilet

Kyllingenuggets

Alle retter serveres med pommes frites,
ketchup og remoulade

DKK. 69,-

Dessert

Is cocktail
med krymmel

DKK. 45,-

 

 

 

 

Søndags frokostbuffet - søndage kl 12-14

Hver søndag kan du nyde vores lækre frokostbuffet med kolde retter, fiskespecialiteter, lune retter med lækkert tilbehør, oste og desserter. 

Klik på billedet og bestil bord

Lørdag aftensbuffet - lørdage fra kl. 19

Vi byde igen på lørdagsbuffet fra d. 5. september 2020

Vores buffet byder på et væld af fiskespecialiteter, lune retter med lækkert tilbehør, oste og desserter. 

- Klik på billedet og bestil bord.

I vores køkken sætter vore dygtige faglærte kokke en ære i at lave god veltillavet mad, og at så meget som muligt er hjemmelavet og med stort islæt af friske, lokale råvarer. 

Vores menuer følger sæsonen og vores menukort skifter flere gange årligt. Vores beliggenhed ved havet gør at frisk fisk og fiskespecialiteter er en naturlig og vigtig del af vore buffeter og menuer. Er man ikke til fisk, kan vi naturligvis også tilbyde meget andet.

Restaurant Manifest: Vi vil levere god kvalitet til fornuftige priser. Vore tjenere er håndplukkede men er ikke faguddannede, og ved derfor ikke alt om mad og vin. Så søger du derfor specifik viden om maden eller vinen, vil de efter bedste evne forsøge at hjælpe med svar på dine spørgsmål.
PS. Har du travlt, eller er der noget du er utilfreds med under dit besøg - så fortæl os det på aftenen så vi har en chance for at gøre noget ved det med det samme.