Vores restaurant er kendt for vores mad af høj kvalitet og den belevne og høflige betjening.

I vores køkken lægger vore dygtige kokke en ære i at lave god veltillavet mad, og at så meget som muligt er hjemmelavet. Vores menuer følger sæsonens friske råvarer. Derfor skifter vi vores menukort minimum flere gange årligt. Vores beliggenhed ved havet gør at frisk fisk og fiskespecialiteter er en naturlig og vigtig del af vore buffeter og menuer. Er man ikke til fisk, kan vi naturligvis også tilbyde meget andet.

Book bord

Sommerbuffet - hver onsdag og fredag

Hver onsdag og fredag i perioden 3/7 til den 23/8 kan I nyde vores store luksus buffet med mange forskellige specialiteter fra kl. 19.00
Husk børn under 12 år spiser til 1/2 pris 

Pr. couvert kr. 220,-

Læs mere

Grissini
Appetizer til 2 personer
med aioli eller chillimayo, italienske oliven og saltede mandler

DKK 78 ,-

 

 

Moules frites
Dampede muslinger med urter.
Hertil pommes frites og aioli

Dkk. 89,-

Husets hjemmelavede bacon/cheeseburger
180g. bøf af okse
Serveret i brioche bolle med salat,
syltede drueagurker og rødløg

Dkk. 119,-

Clubsandwich
Grillet kylling i brioche bolle
med karrydressing, salat, tomat og agurk

 

Dkk. 119,-

Æggekage min. 2 couverter

Serveret i pande med bacon, purløg og tomat.
Hertil rugbrød, rødbeder og grov sennep

Dkk. 58,- pr. couv

Stjerneskud
Med stegte og kogt fisk, rejer, asparges,
koldrøget laks og dressing

Dkk. 135,-

Laksesandwich
Røget laks i brioche bolle med
urtedressing, salat, tomat og agurk

Dkk. 109,-

Gammeldagsmodnet sild
Sild serveret med æblekompot
og høvlet peberrod

Dkk. 98,-

Fish and chips
Serveret med sauce tatar og citron

Dkk. 98,-

 

Pommes frites
(Kan tilløbes til burger og sandwich)
Serveret med ketchup, remoulade og aioli

Dkk. 28,-

Hel stegt rødspætte
Serveret med brunet smør,
nye vildmose kartofler og citron

Dkk. 179,-

 

Menukort sommer:

Dagens 2 retter
Dagens 2 retters menu, varierer hver dag

Dkk. 245,-

 

Forretter:

Moules mariniéres 
Hvidvinsdampede muslinger med fløde,
citron og urter

Dkk. 78,-

Flødelegeret fiskesuppe
Safran, muslinger, rejer og urter

Dkk. 78,-

Emiliano skinke  
Oliven tappanade, saltede mandler og timian

Dkk. 72,-

 

(alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør tilsmagt med læsøsalt)

 

Hovedretter:

Steak af okse
Asparges, portobello, pommes frites
og sauce bearnaise

Dkk. 198,-

Stegt unghane
Dagens pure, sommergrønt, kartofler
og brunet smør

Dkk. 178,-

Hel stegt rødspætte
Smørsauce, nye vildmose kartofler
og citron

Dkk. 178,-

Desserter:

Oste fra Arla unika
Syltede nødder og smørstegt rugbrød

 

Dkk. 109,-

Jordbærsuppe
Vanilje, jordbær og mynte

 

Dkk. 68,-

Islagkage
Chokolade, krokant og skovbær

 

Dkk. 68,-

Chokoladefondant
Appelsinsorbet, skovbær og syre

Dkk. 72,-

 

 

Vælg mellem:

Frikadeller

Fiskefilet

Kyllingnuggets

Alle retter serveres med pommes frites,
ketchup og remoulade

Dkk. 65,-

Dessert

Iscoctail
med krymmel

Dkk. 45,-

 

 

 

 

Lørdag aftensbuffet

Et væld af fiskespecialiteter, lune retter med lækkert tilbehør, oste og desserter

Vi har lørdagsbuffet sidste gang lørdag den 15/6-19. Lørdagsbuffeten begynder igen 24/8-19.

Søndags frokostbuffet

Frokost buffet med fiskespecialiteter, lune retter med lækkert tilbehør, oste og desserter

Søndags frokostbuffeten starter igen efter sommeren, 1. gang den 22/9-19


Book bord samme dag på tlf.
98 21 71 50

Restaurantens åbningstider:
Frokost fra kl. 12.00-14.00
Aften fra kl. 18.00-20.00 (21.00 fra uge 27)