Vores restaurant er kendt for vores mad af høj kvalitet og den belevne og høflige betjening.

I vores køkken lægger vore dygtige faglærte kokke en ære i at lave god veltillavet mad, og at så meget som muligt er hjemmelavet. Vores menuer følger sæsonens friske råvarer. Derfor skifter vi vores menukort minimum flere gange årligt. Vores beliggenhed ved havet gør at frisk fisk og fiskespecialiteter er en naturlig og vigtig del af vore buffeter og menuer. Er man ikke til fisk, kan vi naturligvis også tilbyde meget andet.

Restaurant Manifest: Vi vil levere god kvalitet til fornuftige priser. Vore tjenere er håndplukkede men er ikke faguddannede, og ved derfor ikke alt om mad og vin. Så søger du derfor specifik viden om maden eller vinen, vil de efter bedste evne forsøge at hjælpe med svar på dine spørgsmål.
PS. Har du travlt, eller er der noget du er utilfreds med under dit besøg - så fortæl os det på aftenen så vi har en chance for at gøre noget ved det med det samme :)

Book bord

Lørdag aftensbuffet - lørdage fra kl. 19

Lørdage kl. 19 (med få undtagelser) står vores store buffet klar med et væld af fiskespecialiteter, lune retter med lækkert tilbehør, oste og desserter. Efter buffeten spiller vores husorkester op til dans til kl. 01 - Klik på billedet og bestil bord.

Søndags frokostbuffet - søndage kl 12-14

Søndags frokostbuffeten er igang igen efter sommerferien - kom og prøv vores
Frokost buffet med fiskespecialiteter, lune retter med lækkert tilbehør, oste og desserter. Klik på billedet og bestil bord

Julefrokost på Rønnes Hotel

Vi er klar med årets store julefrokost event for firmaet, vennerne, kortklubben eller familien. Hotellet er julepyntet - personalet er i julehumør og den store lækre julebuffet står klar fra kl. 19 - klik på billedet for at læse mere og bestille bord.

Grissini
Appetizer til 2 personer
med aioli eller chillimayo, italienske oliven og saltede mandler

DKK 78 ,-

 

 

Moules frites
Dampede muslinger med urter.
Hertil pommes frites og aioli

Dkk. 89,-

Husets hjemmelavede bacon/cheeseburger
180g. bøf af okse
Serveret i brioche bolle med salat,
syltede drueagurker og rødløg

Dkk. 119,-

Clubsandwich
Grillet kylling i brioche bolle
med karrydressing, salat, tomat og agurk

 

Dkk. 119,-

Æggekage min. 2 couverter

Serveret i pande med bacon, purløg og tomat.
Hertil rugbrød, rødbeder og grov sennep

Dkk. 98,- pr. couv

Stjerneskud
Med stegte og kogt fisk, rejer, asparges,
koldrøget laks og dressing

Dkk. 135,-

Laksesandwich
Røget laks i brioche bolle med
urtedressing, salat, tomat og agurk

Dkk. 109,-

Gammeldagsmodnet sild
Sild serveret med æblekompot
og høvlet peberrod

Dkk. 98,-

Fish and chips
Serveret med sauce tatar og citron

Dkk. 98,-

 

Pommes frites
(Kan tilløbes til burger og sandwich)
Serveret med ketchup, remoulade og aioli

Dkk. 28,-

Hel stegt rødspætte
Serveret med brunet smør,
nye vildmose kartofler og citron

Dkk. 179,-

 

Menukort fra uge 35 (26. august):

Dagens 2 retter
Dagens 2 retters menu, varierer hver dag

Dkk. 245,-

 

Forretter:

Blinis med ørredrogn
creme fraiche og rødløg

Dkk. 88,-

Stuvet kantarel
med torsk, tomat og karse

Dkk. 85,-

Suppe af jordskokker 
med chips, bacon og kørvel

Dkk. 75,-

 

(alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør tilsmagt med læsøsalt)

 

Hovedretter:

Entrecôte fra Himmerland
med kantarel, spidskål, brombærsauce
og pommes Rösti

Dkk. 209,-

Pandestegt Rødspætte 
med Vildmosekartofler, brunet smør,
løg og kapers

Dkk. 178,-

Bryst af Duroc Gris
med Hokkaido og gulerødder, 
stegte kartofler og sauce med Shitake

Dkk. 175,-

 

Desserter:

Oste fra Arla unika
smørstegt rugbrød og nødder

 

Dkk. 109,-

Pærer Belle Helene

 

Dkk. 65,-

Syltede blommer
med nøddecrumble og vanilleis

Dkk. 68,-

 

 

Vælg mellem:

Frikadeller

Fiskefilet

Kyllingenuggets

Alle retter serveres med pommes frites,
ketchup og remoulade

DKK. 69,-

Dessert

Is cocktail
med krymmel

DKK. 45,-

 

 

 

 


Book bord samme dag på tlf.
98 21 71 50

Restaurantens åbningstider:
Frokost fra kl. 12.00-14.00
Aften fra kl. 18.00-20.00