Vores restaurant er kendt for vores mad af høj kvalitet og den belevne og høflige betjening.

I vores køkken sætter vore dygtige faglærte kokke en ære i at lave god veltillavet mad, og at så meget som muligt er hjemmelavet og lokalt. Vores menuer følger sæsonens friske råvarer. Derfor skifter vi vores menukort flere gange årligt. Vores beliggenhed ved havet gør at frisk fisk og fiskespecialiteter er en naturlig og vigtig del af vore buffeter og menuer. Er man ikke til fisk, kan vi naturligvis også tilbyde meget andet.

Vi har to restauranter - vores "almindelige" restaurant som har åbent hele året og om sommeren supplerer vi med vores Rønnes Fiskerestaurant. Vær opmærksom på vore åbningstider, så du ikke kører forgæves.

Restaurant Manifest: Vi vil levere god kvalitet til fornuftige priser. Vore tjenere er håndplukkede men er ikke faguddannede, og ved derfor ikke alt om mad og vin. Så søger du derfor specifik viden om maden eller vinen, vil de efter bedste evne forsøge at hjælpe med svar på dine spørgsmål.
PS. Har du travlt, eller er der noget du er utilfreds med under dit besøg - så fortæl os det på aftenen så vi har en chance for at gøre noget ved det med det samme :)

Book bord

Grissini
Appetizer til 2 personer
med aioli eller chillimayo, italienske oliven og saltede mandler

DKK 78 ,-

 

 

Laksesandwich

Røget laks i brioche bolle med urtedressing
salat, tomater og agurk

Dkk. 109,-


Husets hjemmelavede bacon/cheeseburger

180g. bøf af okse
Serveret i brioche bolle med salat,
syltede drueagurker og rødløg

Dkk. 119,-


Clubsandwich

Grillet kylling i brioche bolle
med karrydressing, salat, tomat og agurk

Dkk. 119,-


Æggekage min. 2 couverter 

Serveret i pande med bacon, purløg og tomat.
Hertil rugbrød, rødbeder og grov sennep

Dkk. 98,- pr. couv


Stjerneskud
Med stegte og kogt fisk, rejer, asparges,
koldrøget laks og dressing

Dkk. 135,-


Gammeldagsmodnet sild 
Sild serveret med æblekompot 
og høvlet peberrod

Dkk. 98,-


Fish and chips
Serveret med sauce tatar og citron

Dkk. 98,-


Pommes frites 
(Kan tilløbes til burger og sandwich)
Serveret med ketchup, remoulade og aioli

Dkk. 28,-

 

 

Restauranten holder lukket for a la carte fra søndag aften til og med tirsdag aften i januar/februar.

 

Dagens 2-retters menu
Menuen varierer hver dag.
Spørg tjeneren om dagens menu

Dkk. 245,-

 

Forretter


Pocheret og letrøget torskerogn serveret m. 
ristet toast, rygeostecreme og syltede perleløg

Dkk. 89,-

Rillette af kæbe (gris) serveret m. henstillet
tranebær, friteret kapers og basilikum mayo

Dkk. 79,-


Cremesuppe af skovens svampe m. stegte svampe,
spørd rug og karse (vegansk)

 

Dkk. 75,-

 

Hovedretter


Steak af okse serveret m. rosfrugtpuré, svampe og kål.
Hertil pommes fondant og sauce bearnaise

Dkk. 198,-


Skindstegt rødfisk serveret m. gulerod, springløg og beder.
Hertil pille kartofler og sauce nage.

Dkk. 178,-


Beyond Bøf serveret m. ratatouille, svampe, 
rosenkål og urter (vegansk)

Dkk. 189,-

 

Desserter


Bailey Panna Cotta m. skovbær og karamel 

Dkk. 69,-

 


Hvid chokoladedrøm m. hindbær, ladyfingers og karamel

Dkk. 69,-


3 slags oste fra Arla Unika m.
smørstegt rugbrød og syltede nødder

Dkk. 69,-



Vælg mellem:

Frikadeller

Fiskefilet

Kyllingenuggets

Alle retter serveres med pommes frites,
ketchup og remoulade

DKK. 69,-

Dessert

Is cocktail
med krymmel

DKK. 45,-

 

 

 

 

Lørdag aftensbuffet - lørdage fra kl. 19

Lørdage kl. 19 (med få undtagelser) står vores store buffet klar med et væld af fiskespecialiteter, lune retter med lækkert tilbehør, oste og desserter. Efter buffeten spiller vores husorkester op til dans til kl. 01 - første gang i 2020 er lørdag den 25/1 - Klik på billedet og bestil bord.

Søndags frokostbuffet - søndage kl 12-14

Vi er klar igen i 2020 fra den søndag den 26/1 - kom og prøv vores lækre
Frokostbuffet med fiskespecialiteter, lune retter med lækkert tilbehør, oste og desserter. Klik på billedet og bestil bord

Påskefrokost

Traditionen tro serverer vi i alle påskedagene fra Skærtorsdag til 2. påskedag fra kl. 12:00 - 14:00 vores store og lækre påskefrokost buffet. 

På buffeten kan du opleve masser af lækre fiskespecialiteter, lune retter med tilbehør og klassiske påskeretter samt et udvalg af oste og desserter. Der er lagt op til ekstra forkælelse og hygge med hele familien!

Se mere om påsken på Rønnes Hotel her 

 

 


Book bord samme dag på tlf.
98 21 71 50

Restaurantens åbningstider:
Frokost fra kl. 12.00-14.00
Aften fra kl. 18.00-20.00

Lukket fra søndag til tirsdag aften i januar og februar.