Selskaber
Rønnes Hotel er det naturlige samlingspunkt når det gælder livets mærkedage.
Vi har erfaringen og ekspertisen, smukke festsale i flere størrelser - fra 10-250 personer. Vores køkken og kokke sørger for gastronomi i topklasse, naturligvis tilpasset årtidens friske råvarer og ikke mindst jeres ønsker. Vores belevne tjenerstab sørger for smuk borddækning og betjening, så I blot kan slappe af og hygge jer med jeres gæster.
Selskabsmenu
Finder du ikke det du søger i vores menukort, sammensætter vi naturligvis gerne et menuforslag helt efter dine ønsker og smag.
Selskaber ud af huset
Ingen opgaver er for store. Rønnes Hotel har leveret til alt fra, filmproduktioner til gigantiske aktionærmøder og kan levere adskillige hundrede kuverter, til konferencer, fester, møder eller lignende.
Konfirmation
Konfirmationen er en ganske særlig dag. Vi sætter en ære i at gøre denne fest til noget gangske særligt for jer og jeres konfirmand. Kig forbi så I kan se og høre mere om mulighederne for at fejre festen hos os.
Se forslag til konfirmationsmenuer
Selskabslokaler
Vi har erfaringen, ekspertisen og smukke festsale i flere størrelser. Vi sørger for smuk borddækning og kompetent og personlig betjening, så I kan slappe af og hygge jer med jeres gæster.
Menukort
Selskab på Rønnes Hotel
- Rønnes ”classic”–fest til fast pris
- Rønnes ”gourmet” – fest til fast pris
- Buffet Vesterhavet
- Buffet Slettestrand
- Den lette buffet
- Buffet ”Kokkens frokostlækkerier”
- Carvery buffeter
- Natmad
- Mindesammenkomst
Sammensæt selv menu bestående af:
Husets velkomstdrink
Forret
Hovedret
Dessert
1 glas dessertvin
Natmad
Vin ad libitum (under middagen)
kaffe/the med småkager eller kransekage
Pris pr. couvert: 538,-
Forretter - vælg 1
Flødelegeret kartoffelsuppe med sprød kartoffel og bacon
Rejecocktail anno 2018
Kyllingecocktail med salat, tranebær og hjemmelavet karrydressing
Hjemmerøget grisemørbrad med pisket creme og saltede mandler
Tunmousse serveret med rejer, asparges og hummerdressing
Der serveres hjemmebagt brød og smør til forretterne
Hovedretter - vælg 1
Gl. dags oksesteg med tyttebær, waldorfsalat, bønner, hertil hvide og brunede kartofler og skysauce
Gl. dags kalvesteg med tyttebar, waldorfsalat, bønner, hertil hvide og brunede kartofler og skysauce
Grisekam stegt som vildt, serveret med 2 slags garniture, waldorfsalat, tyttebær, hvide kartofler og kryddersauce
Lammeculotte med 2 slags garniture, hvidløgsbagte kartofler og lammesky
Gammeldags flæskesteg med sprøde svær, serveret med rødkål, svesker, chips, brunede -og hvide kartofler og skysauce
Desserter - vælg 1
Kold rabarbersuppe med vaniljeis
Jordbærtærte med vanilje parfait
Granatæble fromage på chokoladebund
Kold jordbærsuppe med vaniljeparfait
Panna cotta - chokolade, karamel, vanilje eller lakrids (valgfri)
Natmad - vælg 1
Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød, ketchup og sennep
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Klar suppe med urter kød-og melboller, hertil hjemmebagt brød
Sammensæt selv menu bestående af
Husets velkomstdrink
Forret
Hovedret
Dessert 1 glas dessertvin
Natmad
Vin ad libitum (under middagen)
kaffe/the med småkager eller kransekage
Pris pr. couvert: 609,-
Forretter - vælg 1
Meunierestegt rødtunge med terrin af selleri og laks, fiskevelouté og porrefrites
Fiskesymfoni med 4 slags fisk –dampet, røget, marineret og stegt
Hjemmerøget Nordsølaks med spæde salater, spinat creme og urter
Koldrøget laks fra Hanstholm serveret med spæde salater og luftig urtedressing
Marinerede tigerrejer serveret med tomat-concassé og urter
Der serveres hjemmebagt brød og smør til forretterne
Hovedretter - vælg 1
Kalvefilet med 2 slags garniture, pommes Royal og sauce Italienne
Oksefilet med 2 slags garniture, pommes Anna og sauce Bordelaise
Oksemørbrad med 2 slags garniture, pommes Rissolles og sauce Robert
Kalvemørbrad med 2 slags garniture, pommes rissolles og sauce Robert
Andebryst med rødkål, bønner og tyttebær, hvide kartofler og andesky
Desserter - vælg 1
Klassisk creme Brûlee
Klassisk nøddekurv med 3 slags is, bær og frugter
Pærer belle Helene
Æble tarte tatin
Trippel chokolade
Natmad - vælg 1
Flødelegeret karrysuppe med ris, hønsekød og hjemmebagt brød
Gullaschsuppe med hjemmebagt brød
Pølsebord 8 slags charcuteri inkl. leverpostej med bacon
og hjemmebagt brød og smør
Hotdogs med kogt og stegt pølse med klassisk tilbehør
Buffet Vesterhavet
(frokost og aften)
Min. 30 couverter
Rejer med hjemmelavet mayonnaise
Koldrøget laks
Dampet fiskepaupiette
Marineret tun
Fiskesouffle med friske urter
Stegtfiskefilet med hjemmelavet remoulade
Tarteletter med høns i asparges
Hjemmelavede frikadeller og rødkål
Braiseret unghane på sæsonens grønt
Langtidsstegt kalvefilet
Benskinke
Timianstegt lammekølle
Saltbagte kartofler
Flødekartofler
Salatbuffet med hjemmelavededressinger
Osteplanke med diverse oste
Dessertbord med min. fire forskellige desserterefter kokkens valg
Brød & Kiks
Pris pr. couvert 325,-
Buffet Slettestrand
(frokost og aften)
Min. 20 couverter
Rejer med hjemmelavet mayonnaise
Varmrøget laks (kold)
Marineret tun
Fiskeroulade
Hvidvinsdampet laks
Stegtfiskefilet med hjemmelavet remoulade
Hjemmelavede frikadeller
Tarteletter med høns i asparges
Skindstegt kyllingebryst på bund af sauté
Langtidsstegt oksefilet
Marineret grisekam
Flødekartofler
Årstidens kartoffel
Salatbuffet med hjemmelavededressinger
Osteplanke med diverse oste
Brød og kiks
Dessertbord med min. fire forskellige desserter-efter kokkens valg
Pris pr. couvert 299,-
Den lette buffet
(frokost og aften)
Min. 30 couverter
efter kokkens valg - bestående af:
Lille couvertanrettet forret - cocktail
Forskellige små kolde retter - fiske-og kødfade
3 lune retter med tilbehør - efter kokkens valg
Salatbuffet med hjemmelavet dressing
3 forskellige desserter
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør
Pris pr. couvert 255,-
”Kokkens frokostlækkerier”
(kun frokost kl. 11 -15)
- min. 20 couverter
Efter kokkens valg –bestående af:
Lille couvert anrettet forret – på tallerken
3 forskellige kolde fiskefade
2 forskellige koldekødfade med specialiteter
2 lune retter med tilbehør
Mixed salat med hjemmelavet dressing
2 desserter
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør
Pris pr. couvert 229,-
Carvery buffeter
Forslag 1
Forret - couvert anrettet
Lyngrøget laks på urtebund med kraftig balsamico glacé
Buffet
Okseculotte
Lammekølle stegt med hvidløg
Tomat og provence kalkun
Årstidens kartoffel
Salatbuffet med hjemmelavet dressing
Ostesortiment med hjemmesyltede nødder samt kiks
Granatæblefromage på sprød bund
Pris pr. couvert 269,-
Forslag 2
Forret - couvertanrettet
Fisketallerken med dampet, røget samt marineret fisk
Buffet
Langtidsstegt kalvefilet
Braiseret unghane
Ølbraiseret spidsbryst
Pommes Anna
Flødekartofler
Salatbuffet med hjemmelavet dressing
Ostesortiment med hjemmesyltede nødder samt kiks
Dessertbuffet med min. fire slags, efter kokkens valg
Pris pr. couvert 299,-
Klar suppe
med urter kød-og melboller
hertil hjemmebagt brød
59,-
Flødelegeret aspargessuppe
med kødboller og hjemmebagt brød
59,-
Flødelegeret karrysuppe
med ris, hønsekød og hjemmebagt brød
62,-
Gullaschsuppe
med hjemmebagt brød
62,-
Frikadeller
med kold kartoffelsalat
65,-
Biksemad
med spejlæg, rødbeder, rugbrød, ketchup og sennep
62,-
Hotdogs
med kogt og stegt pølse med klassisk tilbehør
72,-
Pølsebord med 8 slags charcuteri
inkl. leverpostej med bacon,
hertil hjemmebagt brød og smør
82,-
Hold mindesammenkomst i et af vores hyggelige lokaler.
KAFFEBORD MED KAGE
1/2 bolle med smør
Kringle
Lagkage
Småkager
Kaffe/the
kr. 120,- pr. couvert
KAFFEBORD MED GROVBOLLER
1 hel grovbolle med pålæg
Kringle
Småkager
Kaffe/the
kr. 139,-pr. couvert
KAFFEBORD MED SNITTER
3 uspecificerede snitter med pålæg
Småkager
Kaffe/the
kr. 146,- pr. couvert
PØLSEBORD MED KAFFE/THE - min. 15 kuverter
Pølser, paté og pålæg med tilbehør
2 slags ost
Udvalg af brød og smør
Småkager
Kaffe/the
kr. 195,- pr. couvert
Bemærk venligst:
Det bestilte kuvertantal er at regne som et minimumsantal.
Mindesammenkomster bedes afregnet på dagen - vi kan desværre ikke tilbyde fakturering gennem bobestyrer/bedemand.
DRIKKEVARER
Velkomst | fra kr. 45,- |
Husets hvid-/rødvin | 1/1 fl. kr. 249,- |
Flaskeøl | pr. stk. kr. 35,- |
Sodavand | pr. stk. kr. 30,- |
Cognac/likør 3 cl. | pr. stk. kr. 25,- |
Kaffe/the | pr. couvert kr. 30,- |
Kaffe/the med små kager | pr. couvert kr. 46,- |
Selskaber ud af huset
- Forretter
- Hovedretter
- Desserter
- Natmad
- Specialtilbud A
- Specialtilbud B
- Rønnes ta' selv bord
- 3-retters konfirmationsmenu 2021
- Konfirmations Buffet 2021
- Cavery Buffet
Flødelegeret kartoffelsuppe
med sprød kartoffel og bacon
*62,-
Cremet jordskokkesuppe
med jordskok chips og kørvel
*62,-
Fiskesuppe
med pocheret torsk og urter
*72,-
Rejecocktail anno 2018
68,-
Tunmousse
serveret med rejer, asparges og hummerdressing
68,-
Marinerede tigerrejer
serveret med tomat-concassé og urter
72,-
Koldrøget laks fra Hanstholm
serveret med spæde salater og luftig urtedressing
78,-
Hjemmerøget Nordsø laks
med spæde salater, spinat creme og urter
78,-
Fiskesymfoni
med 4 slags fisk
– dampet, røget, marineret og stegt
82,-
Meunierestegt rødtunge
med terrin af selleri og laks, fiskeveloute og porrefrites
82,-
Rimmet laks
med spæde salater, lemoncord og urter
78,-
Tortillas med laksefyld
serveret med spæde salater og rejer
75,-
Kyllingecocktail
med salat, tranebær og hjemmelavet karrydressing
68,-
Okse carpaccio
med spæde salater, pesto og saltede mandler
82,-
Hjemmerøget mørbrad af gris
med pisket creme og saltede mandler
62,-
Skal med høns i asparges
*72,-
Hjemmerøget andebryst
med marineret spidskål, tranebær og appelsincreme
78,-
* Disse forretter kan først anrettes på stedet
Der serveres hjemmebagt brød og smør til forretterne
Gammeldags flæskesteg med sprøde svær,
serveret med rødkål, svesker, chips,
brunede-og hvide kartofler og skysauce
139,-
Kam af grisstegt som vildt,
serveret med 2 slags garniture, waldorfsalat, tyttebær,
hertil hvide kartofler og kryddersauce
139,-
Indbagt mørbrad af gris
med løg og svampe hertil 2 slags garniture,
smørstegte kartofler og timian sauce
145,-
Lammeculotte
med 2 slags garniture, hvidløgsbagte kartofler
og lammesky
149,-
Andebryst
med rødkål, bønner og tyttebær.
Hertil hvide kartofler og andesky
149,-
Oksecuvette
med 2 slags garniture,
saltbagte kartofler og oksesky
155,-
Gl. dags oksesteg
med tyttebær, waldorfsalat, bønner,
hertil hvide og brunede kartofler og skysauce
155,-
Gl. dags kalvesteg
med tyttebar, waldorfsalat, bønner,
hertil hvide og brunedekartofler og skysauce
155,-
Kalvefilet
med 2 slags garniture, pommes Royal
og sauce Italienne
165,-
Oksefilet
med 2 slags garniture, pommes Anna
og sauce Borderlaise
165,-
Oksemørbrad
med 2 slags garniture, pommes Rissolles
og sauce Robert
225,-
Kalvemørbrad
med 2 slags garniture, pommes rissolles
og sauce Robert
225,-
Krondyr filet
med 2 slags garniture, waldorfsalat,
hertil pommes Rissolles og vildtsauce
248,-
Alle slags garniture er sæson bestemt
Hovedretter leveres serveringsklare i termokasser
Panna cotta
- chokolade, karamel, vanilje eller lakrids (valgfri)
62,-
Jordbærtærte
med vanilje parfait
*62,-
Granatæble fromage
på chokoladebund
62,-
Trippel chokolade
65,-
Dessert symfoni
med 4 slags (kage, fromage, is og frugt)
*75,-
Kold jordbærsuppe
med vaniljeparfait
*64,-
Kold rabarbersuppe
med vaniljeis
*64,-
Hjemmelavet islagkage
med chokolade og nødder
65,-
Klassisk nøddekurv
med 3 slags is, bær og frugter
*75,-
Citronfromage på kiksebund
62,-
Klassisk creme brûlee
65,-
Pærer bêlle Helene
*65,-
* Disse desserter kan først anrettes på stedet
Klar suppe
med urter kød-og melboller
hertil hjemmebagt brød
59,-
Flødelegeret aspargessuppe
med kødboller og hjemmebagt brød
59,-
Flødelegeret karrysuppe
med ris, hønsekød og hjemmebagt brød
62,-
Gullaschsuppe
med hjemmebagt brød
62,-
Frikadeller
med kold kartoffelsalat
65,-
Biksemad
med spejlæg, rødbeder, rugbrød, ketchup
og sennep
62,-•
Hotdogs
med kogt og stegt pølse med klassisk tilbehør
72,-
Pølsebord med 8 slags charcuteri
inkl. leverpostej med bacon,
hertil hjemmebagt brød og smør
82,-
Sammensæt selv en menu bestående af:
Forret
Hovedret
Dessert
Pris pr. couvert: 295,-
Forretter
Cremet jordskokkesuppe med jordskok chips og kørvel*
Rejecocktail
Tunmousse serveret med rejer, asparges og hummerdressing*
Kyllingecocktail med salat, tranebær og hjemmelavet karrydressing
Skal med høns i asparges*
* Disse forretter kan først anrettes på stedet
Der serveres hjemmebagt brød og smør til forretterne
Hovedretter
Gammeldags flæskesteg med sprøde svær, serveret med rødkål, svesker, chips, brunede-og hvide kartofler og skysauce
Kam af grisstegt som vildt, serveret med 2 slags garniture, waldorfsalat, tyttebær, hertil hvide kartofler og kryddersauce
Lammeculotte med 2 slags garniture, hvidløgsbagte kartofler og lammesky
Oksecuvette med 2 slags garniture, saltbagte kartofler og okseskyOksefiletmed 2 slags garniture, pommes Anna og sauce Borderlaise
Alle slags garniture er sæson bestemt
Desserter
Pannacotta - chokolade, karamel, vanilje eller lakrids (valgfri)
Jordbærtærte med vanilje parfait*
Granatæble fromage på chokoladebund
Hjemmelavet islagkage med chokolade og nødder
Citronfromage på kiksebund*
* Disse desserter kan først anrettes på stede
Sammensæt selv en menu bestående af:
Forret
Hovedret
Dessert
Pris pr. couvert: 325,-
Forretter
Hjemmerøget Nordsø laks med spæde salater, spinat creme og urter
Fiskesymfoni med 4 slags fisk –dampet, røget, marineret og stegt
Rimmet laks med spæde salater, lemoncord og urter
Hjemmerøget andebryst med marineret spidskål, tranebær og appelsincreme
Der serveres hjemmebagt brød og smør til forretterne
Hovedretter
Indbagt mørbrad af gris med løg og svampe hertil 2 slags garniture, smørstegte kartofler og timian sauce
Andebryst med rødkål, bønner og tyttebær. Hertil hvide kartofler og andesky
Gl. dags oksesteg med tyttebær, waldorfsalat, bønner, hertil hvide og brunede kartofler og skysauce
Gl. dags kalvesteg med tyttebær, waldorfsalat, bønner, hertil hvide og brunedekartofler og skysauce
Kalvefilet med 2 slags garniture, pommes Royal og sauce Italienne
Alle slags garniture er sæson bestemt
Desserter
Trippel chokolade
Dessert symfoni med 4 slags (kage, fromage, is og frugt)*
Klassisk nøddekurv med 3 slags is, bær og frugter*
Klassisk creme brûlee
Pærer bêlle Helene*
* Disse desserter kan først anrettes på stedet
Rønnes luksus ta' selv bord
min. 20 couverter
Rejer med mayonnaise
Røget laks med slikasparges
Dampet torsk med sauce vertes
Laksemousse med mayonnaise og kaviar
Fiskefilet med remoulade
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller
Kokkens mesterpande
Helstegt oksefilet
Kam af gris
Grøn salat med dressing
Kold kartoffelsalat
Oste med kiks, smør og druer
Fromagekage pyntet med frugt
Pris pr. couvert 278,-
Menu 1:
Serano-skinke med ristede grønne asparges, rygeostcreme og pimentcreme.
Hertil brød og økologisk smør.
Hvidvin:
Vi anbefaler hertil Chardonnay Firebaugh´s Ferry, Butterfields Station (299,-)
Dansk kylling fra Rokkedahl med gulerødder og blomkål, samt persillekartofler og tomat-velouté
Rødvin:
Vi anbefaler hertil Pinot Noir Firebaugh's Ferry, Butterfield Station (299,-)
Kærnemælks-pannacotta med jordbær, karamel og sprødt
Dessertvin:
Vi anbefaler hertil Moscato d´Asti San Maurizio, Vallebello, Asti (289,-)
Pris pr. person 289,-
Menu 2:
Spinat-wraps med lækkert fyld af varmrøget laks og salt på bund af spicy grøntsags-salsa. Brød og økologisk smør.
Hvidvin:
Vi anbefaler hertil Riesling, Cave Vinicole Hunawihr (295,-)
Kalvefilet med ristede svampe og dagens grønt, samt smørristede kartofler og timiansky.
Rødvin:
Vi anbefaler hertil Valpolicella Ripasso Superiore, Ca' Vendri, Valpolicella (349,-)
Lemon curd pie med rabarbercoulis og kærnemælks-is fra Ryaa Mejeri
Dessertvin:
Vi anbefaler hertil Claude Val Muscat, Languedoc (275,-)
Pris pr. person 359,-
Konfirmationsbuffet
Forret; tallerken anrettet:
Lækre rejer på sprød salat med asparges og hjemmerørt dressing. Brød og økologisk smør.
Hvidvin:
Vi anbefaler hertil Pinot Grigio, La Tunella (339)
Hovedret, fra buffet
Koldt:
Chunky tunsalat med rødløg og tomat
Bagt laks med urtecreme
Bræt med sprøde snacks, grønt, humus og salsa
Seranoskinke med pesto og oliven
Varmt:
Tarteletter med høns i asparges
Rosastegt kalvefilet
Mørbrad af gris med løg, salvie og bacon
Flødekartofler
Stegte blomkål med kapers og tomat
Tilbehør:
Lækre salater af sæson, dressing, brød og smør
Rødvin:
Vi anbefaler hertil: Pinot Noir Firebaugh´s Ferry, Butterfield Station (299,-)
Dessert, fra buffet:
Chokoladefontæne med is-fyldte profiteroles, skumfiduser og frugt
Dessertvin:
Vi anbefaler hertil: Moscato d'Asti San Maurizio, Vallebelbo, Asti (289,-)
Pris pr. person 299,-
Cavery buffet
Forret; tallerken anrettet: – vælg mellem:
1. Serano-skinke med ristede grønne asparges, rygeostcreme og pimentcreme.
Hertil brød og økologisk smør.
2. Spinat-wraps med lækkert fyld af varmrøget laks og salat på bund af spicy grøntsags-salsa.
Hertil brød og økologisk smør.
3. Lækre rejer på sprød salat med asparges og hjemmerørt dressing.
Hertil brød og økologisk smør.
Hvidvin:
Vi anbefaler hertil Riesling , Trimbach, Alsace (399,-)
Hovedret, fra buffet:
Varmt:
Dansk kylling fra Rokkedahl i svampe og estragon
Helstegt okse-tyksteg af irsk kødkvæg
Urtefyldt lammekølle
Krydderstegte kartofler med timiansky
Ovnbagte rodfrugter i honning og rosmarin
Tilbehør:
Tzatziki, humus og lækre salater, Brød og smør
Rødvin:
Vi anbefaler hertil Ch. Barrail du Blanc, St. Emilion Grand Cru, Saint Emilion (395,-)
Dessert, fra buffet:
Dessert-tapas med små kager og søde hjemmelavede fristelser
Dessertvin;
Vi anbefaler hertil Brachetto d'Acqui San Maurizio, Vallebelbo (309,-)
Pris pr. person 315,-
Konfirmationsmenu
Menu 1:
Serano-skinke med ristede grønne asparges, rygeostcreme og pimentcreme.
Hertil brød og økologisk smør.
Hvidvin:
Vi anbefaler hertil Chardonnay Firebaugh´s Ferry, Butterfields Station (299,-)
Dansk kylling fra Rokkedahl med gulerødder og blomkål, samt persillekartofler og tomat-velouté
Rødvin:
Vi anbefaler hertil Pinot Noir Firebaugh's Ferry, Butterfield Station (299,-)
Kærnemælks-pannacotta med jordbær, karamel og sprødt
Dessertvin:
Vi anbefaler hertil Moscato d´Asti San Maurizio, Vallebello, Asti (289,-)
Pris pr. person 289,-
Menu 2:
Spinat-wraps med lækkert fyld af varmrøget laks og salt på bund af spicy grøntsags-salsa. Brød og økologisk smør.
Hvidvin:
Vi anbefaler hertil Riesling, Cave Vinicole Hunawihr (295,-)
Kalvefilet med ristede svampe og dagens grønt, samt smørristede kartofler og timiansky.
Rødvin:
Vi anbefaler hertil Valpolicella Ripasso Superiore, Ca' Vendri, Valpolicella (349,-)
Lemon curd pie med rabarbercoulis og kærnemælks-is fra Ryaa Mejeri
Dessertvin:
Vi anbefaler hertil Claude Val Muscat, Languedoc (275,-)
Pris pr. person 359,-
Konfirmationsbuffet
Forret; tallerken anrettet:
Lækre rejer på sprød salat med asparges og hjemmerørt dressing. Brød og økologisk smør.
Hvidvin:
Vi anbefaler hertil Pinot Grigio, La Tunella (339)
Hovedret, fra buffet
Koldt:
Chunky tunsalat med rødløg og tomat
Bagt laks med urtecreme
Bræt med sprøde snacks, grønt, humus og salsa
Seranoskinke med pesto og oliven
Varmt:
Tarteletter med høns i asparges
Rosastegt kalvefilet
Mørbrad af gris med løg, salvie og bacon
Flødekartofler
Stegte blomkål med kapers og tomat
Tilbehør:
Lækre salater af sæson, dressing, brød og smør
Rødvin:
Vi anbefaler hertil: Pinot Noir Firebaugh´s Ferry, Butterfield Station (299,-)
Dessert, fra buffet:
Chokoladefontæne med is-fyldte profiteroles, skumfiduser og frugt
Dessertvin:
Vi anbefaler hertil: Moscato d'Asti San Maurizio, Vallebelbo, Asti (289,-)
Pris pr. person 299,-
Cavery buffet
Forret; tallerken anrettet: – vælg mellem:
1. Serano-skinke med ristede grønne asparges, rygeostcreme og pimentcreme.
Hertil brød og økologisk smør.
2. Spinat-wraps med lækkert fyld af varmrøget laks og salat på bund af spicy grøntsags-salsa.
Hertil brød og økologisk smør.
3. Lækre rejer på sprød salat med asparges og hjemmerørt dressing.
Hertil brød og økologisk smør.
Hvidvin:
Vi anbefaler hertil Riesling , Trimbach, Alsace (399,-)
Hovedret, fra buffet:
Varmt:
Dansk kylling fra Rokkedahl i svampe og estragon
Helstegt okse-tyksteg af irsk kødkvæg
Urtefyldt lammekølle
Krydderstegte kartofler med timiansky
Ovnbagte rodfrugter i honning og rosmarin
Tilbehør:
Tzatziki, humus og lækre salater, Brød og smør
Rødvin:
Vi anbefaler hertil Ch. Barrail du Blanc, St. Emilion Grand Cru, Saint Emilion (395,-)
Dessert, fra buffet:
Dessert-tapas med små kager og søde hjemmelavede fristelser
Dessertvin;
Vi anbefaler hertil Brachetto d'Acqui San Maurizio, Vallebelbo (309,-)
Pris pr. person 315,-
Hotdog buffet;
røde og ristede pølser med klassisk garniture og brød
72,-
Pølsebord
med lækkert udvalg af charcûteri og røgvarer, samt lun leverpostej med champignon og bacon.
Hertil brød og smør.
82,-
Tortillas med oksekødsfyld
Hertil salater og dressing.
72,-
Tortillas med kyllingefyld
Hertil salater og dressing.
72,-
Pizza;
2 slags pizza med salater og dressing
85,-
Drikkevare til fast pris:
Vinpakke 1:
Velkomstdrink – Spumante eller ”Splash” (hvid portvin og tonic)
Husets selskabsvin ad libitum - Chardonnay – Colombard Haut Flassac, Languedoc Husets selskabsvin ad libitum – Syrah – Cabernet Sauvigon Haut Flassac
Øl og vand ad libitum
1 glas dessertvin
Ovenstående gælder under middagen
Pris per person 230,-
Vinpakke 2:
Velkomstdrink – Spumante eller ”Splash” (hvid portvin og tonic)
Husets selskabsvin ad libitum - Chardonnay – Colombard Haut Flassac, Languedoc Husets selskabsvin ad libitum – Syrah – Cabernet Sauvigon Haut Flassac
Øl og vand ad libitum
1 glas dessertvin
Fri øl – vand – husets vine i 3 timer efter middagen
Pris per person 354,-
Velkomstdrink
Verdi Spumante
35,-
Asti Spumante
39,-
Crémant d´Alsace Brut
45,-
Andre drikkevarer
Sodavand
30,-
Royal Flaskeøl
35,-
Rød- eller hvidvin fra
249,-
Dessertvin
Moscato d´Asti
Sød, let mousserende
39,-
Moscato d´Claude Val
Sød hvidvin
39,-
Kaffe/the
Kaffe/the
30,-
Kaffe/the med kransekage
48,-






