Rønnes Hotel er det naturlige samlingspunkt når det gælder livets mærkedage. 

Vi har erfaringen og ekspertisen, smukke festsale i flere størrelser -  fra 10-250 personer. Vores køkken og kokke sørger for gastronomi i topklasse, naturligvis tilpasset årtidens friske råvarer og ikke mindst jeres ønsker. Vores belevne tjenerstab sørger for smuk borddækning og betjening, så I blot kan slappe af og hygge jer med jeres gæster.

Selskabsmenu

Finder du ikke det du søger i vores menukort, sammensætter vi naturligvis gerne et menuforslag helt efter dine ønsker og smag.

Læs mere

Selskaber ud af huset

Ingen opgaver er for store. Rønnes Hotel har leveret til alt fra, filmproduktioner til gigantiske aktionærmøder og kan levere adskillige hundrede kuverter, til konferencer, fester, møder eller lignende.

Læs mere

 

Konfirmation

Konfirmationen er en ganske særlig dag. Vi sætter en ære i at gøre denne fest til noget gangske særligt for jer og jeres konfirmand. Kig forbi så I kan se og høre mere om mulighederne for at fejre festen hos os. 
Se forslag til konfirmationsmenuer

Læs mere

Selskabslokaler

Vi har erfaringen, ekspertisen og smukke festsale i flere størrelser. Vi sørger for smuk borddækning og kompetent og personlig betjening, så I kan slappe af og hygge jer med jeres gæster.

Se vores galleri her